• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спільне вирішення нагальних потреб: Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади

eye

237

23.05.2024 13:45

Громада 1

img

Сьогодні, 23 травня, начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів черговий прийом громадян. Загалом до очільника громади завітали 10 мешканців, а ще з шістьма він поспілкувався телефоном.

Основні питання, з якими зверталися громадяни, стосувалися відновлення житла після обстрілів. Сергій Добряк закликав усіх скористатися державною програмою «єВідновлення», яка вже показала свою ефективність.

«Майже 500 сімей з нашої громади отримали гроші за програмою єВідновлення за пошкоджене житло. Також є мешканці, які вже отримали житлові сертифікати за зруйноване майно», — зазначив Сергій Добряк.

Очільник громади також підкреслив, що військова адміністрація додатково допомагає жителям приватного сектору будівельними матеріалами.


«Ми надаємо шифер для покрівель, листи OSB та тарпаулін для самостійного ремонту пошкоджених конструкцій. Роботи з відновлення комунального житла виконуються силами житлово-комунального відділу», — додав начальник Покровської МВА.

Серед звернень громадян також були прохання про надання фінансової допомоги на проведення операцій. Сергій Добряк висловив готовність сприяти вирішенню цих питань та пообіцяв надати необхідну підтримку для забезпечення мешканців якісною медичною допомогою.

Одне зі звернень стосувалося відновлення газопостачання після обстрілу. Очільник громади запевнив, що фахівці газової служби найближчим часом зможуть відновити газопостачання та забезпечити мешканців необхідними послугами.
 

Черговий прийом громадян начальником Покровської МВА вкотре продемонстрував готовність керівників адміністрації до вирішення наболілих питань, адже, відновлення інфраструктури та забезпечення мешканців необхідними послугами залишаються пріоритетними в роботі.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Реабілітаційний центр «Милосердя» знайшов нових друзів - помічників

Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя», який було релоковано до Закарпаття, продовжує налагоджувати комунікацію з представниками благодійних фондів і створювати комфортні умови для розвитку та навчання своїх вихованців.

eye

25

Громада 1

12 вересня 2024 14:30

Евакуація дітей та створення освітньо-культурно-спортивних центрів в безпечних регіонах країни: керівники структурних підрозділів Покровської громади зібрались на нараду

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової та за участю представників відділу освіти, відділу культури та ОКС, а також Управління сім`ї, молоді та спорту відбулась робоча нарада.

eye

36

Громада 1

12 вересня 2024 11:40

Через значні пошкодження енергетичних об’єктів відновити електропостачання у північній частині міста технічно неможливо

Тиждень тому, 5 вересня, росія здійснила черговий акт тероризму. Її снаряди знову були спрямовані на об'єкти критичної інфраструктури. Серед них – енергетичні підприємства ДТЕК.

eye

30

Громада 1

12 вересня 2024 10:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію