• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці мікрорайону «Лазурний» заручились підтримкою депутата Покровської міськради Наталії Полюшко

eye

908

11.02.2021 17:11

Депутати в дії

img

У ході зустрічі найбільше уваги було приділено темі незадовільного стану житлово-комунального фонду мікрорайону. За словами старших багатоквартирних будинків, електропроводка та електрощитові знаходяться в аварійному стані та вимагають ревізії, а під'їзди потребують косметичного ремонту.

Під час спілкування з депутатом мешканці будинку № 67 у мікрорайоні «Лазурний» підняли питання можливості проведення ремонту труби для водовідведення води на даху першого під'їзду.

Водночас обговорили проблему збільшення кількості безпритульних тварин, які наражають на небезпеку дорослих і дітей.

За думкою мешканців «Лазурного» гострою проблемою є недобудовані та покинуті будівлі, де проводять вільний час підлітки.

«Ми розглянули понад 10 питань, кожне з яких надзвичайно важливе та потребує ретельного вивчення, - зауважила  Наталія Полюшко. – Усі заявки, які стосуються комунальної сфери, вже передані до профільних служб та установ. Я особисто контролюватиму їх виконання».

Мешканці мікрорайону відчули небайдужість депутату, та зійшлися у думці, що наведення порядку в домі, місті та громаді - це спільна справа.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олена Харчевна: вдячні ветеранам за велику Перемогу

Сьогодні у День пам’яті та примирення керівники Покровської МВА, представники депутатського корпусу, Громадської ради та активної молоді міста відвідали ветеранів та подякували їм за внесок у перемогу в Другій світовій війні.

eye

1658

Новини громад

08 травня 2023 13:57

До Дня доброти та подарованої книги для юних мешканців Покровська влаштували пізнавальний захід

За ініціативою депутата Покровської міської ради Сергія Моісеєнка для маленьких мешканців західної частини міста була організована екскурсія дитячою бібліотекою ім. О.Теліги з приємними подарунками на згадку.

eye

2499

Новини громад

17 лютого 2023 10:41

У громаді продовжується розгляд заяв на отримання твердого палива

Сьогодні відбулось друге засідання робочої комісії щодо розгляду заяв, які надійшли від пільгових категорій населення на отримання дров та вугілля.

eye

4007

Новини громад

09 вересня 2022 14:21

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію