• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У громаді продовжується розгляд заяв на отримання твердого палива

eye

3959

09.09.2022 14:21

Новини громад

img

Сьогодні відбулось друге засідання робочої комісії щодо розгляду заяв, які надійшли від пільгових категорій населення на отримання дров та вугілля. 

Цього разу члени комісії розглянули близько 300 звернень громадян. Після ретельно вивчення документів, наданих до письмових заяв на забезпечення дровами, було схвалено 165 з них. Ще 27 – на отримання мешканцями вугілля. Близько 60 заяв члени комісії залишили на додаткове вивчення та доопрацювання. 


За словами керуючої справами виконкому Алевтини Жук, по кожному з цих звернень запланований комісійний вихід з обстеженням умов проживання заявників. 

При розподілу твердого палива члени комісії звертали увагу на сукупний дохід родини, наявність інвалідності у членів сім'ї та чи є у родині працездатні особи. 

Нагадаємо,  для сталого проходження опалювального сезону лише для критичної інфраструктури потрібно близько 2 тисяч тонн палива. Тож у Покровській громаді активно готуються до його централізованої закупівлі. 

Ведеться робота і з заготівлі дров. Вже створені та працюють по громаді  бригади, працівники яких займаються обпилюванням аварійних дерев.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

4

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

13

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

14

Громада 1

29 березня 2024 12:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію