• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олена Харчевна: вдячні ветеранам за велику Перемогу

eye

1664

08.05.2023 13:57

Новини громад

img

Сьогодні у День пам’яті та примирення керівники Покровської МВА, представники депутатського корпусу та активної молоді міста відвідали ветеранів та подякували їм за внесок у перемогу в Другій світовій війні. 

Аби згадати лихоліття війни та подвиг українських солдатів, було організовано спільну зустріч керівництва громади з представниками міської спілки ветеранів та ветераном Іваном Бабченковим.

Сьогодні кількість членів організації нараховує понад 5 тисяч осіб, серед яких ветерани Другої світової війні та других локальних війн, учасники бойових дій, учасники війни, діти війни, ветерани праці та громадяни похилого віку. 

“На даний час в місті Покровськ проживає 7 учасників бойових дій, 96 учасників війні і 2.5 тисяч дітей війні. Основним напрямком діяльності в умовах воєнного стану є психологічна підтримка ветеранів та їх соціальний захист. От і сьогодні ми зустрілися з учасниками бойових дій, привітали їх зі святом, пригостили традиційним кулешем. Наші гості зі сльозами на очах згадували про ті страшні, опалені війною роки», - розповів голова Покровської міської організації ради ветеранів Олександр Іващенко. 

У ході зустрічі ветерани, як завжди, ділилися спогадами про фронтові будні, про мирні трудові роки, бажали розвитку громаді та збереження всього того, що було надбано їхнім поколінням.

“Чи міг світ уявити, що у 21 столітті, у самому серці Європи, знову буде війна - страшна і кривава, а наші міста будуть зруйнованими бомбами і ракетами. Сьогодні ми знову боремось зі злом, ім’я якого - рашизм. Це зло буде покарано, а в нашій Україні все буде добре. Ми дуже вдячні всім, хто зараз нас захищає. Велика подяка нашим захисникам і вічна пам'ять тим, хто віддав за життя. На жаль, дуже мало залишилось наших ветеранів, але ми не забуваємо - ми приходимо, відвідуємо і показуємо, що для нас це дуже важливо і ми завжди готові допомогти та завжди поруч”, - зауважила заступник начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Через стан здоров’я вже тривалий час приймають гостей вдома Євген Камінський, до якого сьогодні завітав командир добровольчого формування «Покровськ-1», голова Громадської Ради Михайло Кірсанов та Анатолій Семенюк, якого відвідала заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. 

Не зважаючи на свій поважний вік, ветерани розповідали про своє життя у подробицях та щиро приймали вітання від керівників громади. 

«Ми вдячні ветеранам за Велику Перемогу, за їх життєвий подвиг, вдячні їх рідним і близьким за турботу про них, бажаємо міцного здоров’я, щастя та довголіття. Всім українцям треба брати з них  приклад мужності, любові до рідного краю, життєлюбства, доброзичливості», - зазначив Михайло Кірсанов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію