• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

КП «Господар» продовжує готуватись до опалювального сезону: комунальники ремонтують дахи, відновлюють системи опалення та каналізації

eye

142

15.07.2024 18:00

Громада 1

img

КП «Господар» придбав матеріали для підготовки до сезону холодів. За  кошти місцевого бюджету закуплені розхідники для ремонтних робіт у системі центрального опалення, для заміни внутрішньобудинкових каналізаційних і водопровідних мереж.

«Сьогодні проводяться роботи в будинку № 81 на вулиці Миколи Леонтовича (колишня 8 Березня). Ця адреса була внесена до списку на підготовку до опалювального сезону, а також мешканці самі звертались у контакт-центр. Тут ми міняємо каналізаційну систему – у квартирах та зі спуском у підвал. Також у цьому будинку проводяться роботи із заміни покрівлі над входом в укриття», – пояснила керівниця КП «Господар» Олена Юзипович.

Зараз працівники комунального підприємства також ремонтують покрівлі в центральній частині міста. Там міняють шифер. Для подальших робіт із заміни м'яких покрівель буде придбано 3 000 кв.м матеріалу.

У Контактному центрі було зареєстровано 63 звернення щодо ремонтів шиферних покрівель. На теперішній час зусиллями працівників КП «Господар» вже закрито 52 з них. Роботи виконує дільниця № 1 – майстер та чотири слюсарі. Роботи тривають.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 50 років відданості пацієнтам: Інна Маркіна завершила свій трудовий шлях

Сьогодні завідувачка неврологічного відділення Покровської КЛІЛ Інна Маркіна відпрацювала останній день на посаді. Начальник Покровської МВА Сергій Добряк та колектив лікарні із великою вдячністю проводили фахівчиню на заслужений відпочинок.

eye

119

Громада 1

02 серпня 2024 14:15

Покровська громада отримала ще 17 генераторів від благодійників Rzadowa Agencja Rezerw Strategicznych

Чергова партія генераторів різної потужності, яка надійшла до громади за сприяння голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна та за підтримки неурядової організації Німеччини GIZ.

eye

78

Громада 1

02 серпня 2024 13:25

БФ «Право на захист» продовжує надавати юридичну допомогу мешканцям

Робота благодійного фонду включає широкий спектр юридичних послуг, спрямованих на підтримку найбільш вразливих категорій населення.

eye

64

Громада 1

02 серпня 2024 12:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію