• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Понад 50 років відданості пацієнтам: Інна Маркіна завершила свій трудовий шлях

eye

120

02.08.2024 14:15

Громада 1

img

Сьогодні завідувачка неврологічного відділення Покровської КЛІЛ Інна Маркіна відпрацювала останній день на посаді. Начальник Покровської МВА Сергій Добряк та колектив лікарні  із великою вдячністю проводили фахівчиню на заслужений відпочинок.

Інна Дмитрівна Маркіна закінчила Цілиноградський державний медичний інститут (Казахстан) у 1973 році. Тоді ж розпочала трудову діяльність лікарем-невропатологом Кокчетавської міської лікарні Цілиноградської області.

У вересні 1976 року молоду спеціалістку прийняли на посаду лікаря-невропатолога Красноармійської центральної районної лікарні (нині КНП «Покровська клінічна ЛІЛ).


Вже з червня  1979 Інну Маркіну призначили завідувачкою неврологічного відділення, лікарем-невропатологом. Цю посаду вона обіймала до теперішнього часу.

За більше ніж 46 років, відданих лікарні, Інна Маркіна заслужила авторитет колег і любов пацієнтів як грамотний, сумлінний лікар, кваліфікований професіонал.

У 1991 році вона стала лікарем-невропатологом вищої кваліфікаційної категорії за фахом «Неврологія».

Протягом всього трудового шляху основним напрямком професійної лікарської діяльності Інни Дмитрівни було питання зниження захворюваності з тимчасовою втратою непрацездатності робітників вугільних, промислових підприємств, удосконалення методів діагностики та лікування неврологічних хворих.

Всі ці роки Інна Дмитрівна була грамотним та відповідальним керівником ввіреного підрозділу. Її золоті руки та чуйне серце зцілили сотні пацієнтів. Вона не просто лікувала тіла, а й лікувала душі. Колектив лікарні проводжав сьогодні пані Інну зі сльозами вдячності та гіркотою втрати, адже для них вона була втрачає не лише досвідченим лікарем, а й вірним другом. І як не було важко й страшно, але з початку військової агресії російської федерації проти України вона мужньо та самовіддано залишалась в громаді та сумлінно виконувала свої професійні обов’язки: брала участь у всіх випадках діагностики та лікування під час надходження важкохворих, протягом тривалого періоду часу здійснювала цілодобове та щоденне чергування через те, що частина медперсоналу евакуювалася, а кадрів не вистачало...

До сьогодні Інна Дмитрівна надає медичну допомогу хворим та пораненим зі всього Покровського району та інших міст Донецької області. Усі свої зусилля і знання віддає людям, вважаючи, що найвищою цінністю людини є життя та здоров’я.

«Основна цінність - це люди, колектив, з якими я працюю багато років. Вони вже як мої діти», - ділиться Інна Дмитрівна.

З нагоди останнього робочого дня Сергій Добряк привітав пані Інну та подякував за роботу, яку вона виконувала.

"Щиро дякуємо за ваш невпинний труд, за ваш професіоналізм. Ви виростили не одну плеяду лікарів і сьогодні замість себе ви залишаєте гідного професіонала, також чуйну та добру людину, справжнього лікаря. Шановна Інна Дмитрівна, ми безмежно вдячні Вам! Ви – лікар від Бога, Ви – майстер своєї справи й неймовірний талант медицини! Дякуємо Вам за Ваші старання та знання, за Ваші зусилля та поради, за Ваші доброту та розуміння, за професіоналізм. Нашій громаді дуже шкода, що ви залишаєте свій пост, але це - відпочинок, на який ви більше ніж заслуговуєте. Зичимо здоров'я, енергійних років життя для себе, для своєї родини. Глибока шана Вам за невтомну працю та відданість своїй справі. Будьте щасливі! і знайте, що завжди ви можете повернутись, і ми будемо завжди вас раді бачити!" - зазначив Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 50 років відданості пацієнтам: Інна Маркіна завершила свій трудовий шлях

Сьогодні завідувачка неврологічного відділення Покровської КЛІЛ Інна Маркіна відпрацювала останній день на посаді. Начальник Покровської МВА Сергій Добряк та колектив лікарні із великою вдячністю проводили фахівчиню на заслужений відпочинок.

eye

120

Громада 1

02 серпня 2024 14:15

Покровська громада отримала ще 17 генераторів від благодійників Rzadowa Agencja Rezerw Strategicznych

Чергова партія генераторів різної потужності, яка надійшла до громади за сприяння голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна та за підтримки неурядової організації Німеччини GIZ.

eye

78

Громада 1

02 серпня 2024 13:25

БФ «Право на захист» продовжує надавати юридичну допомогу мешканцям

Робота благодійного фонду включає широкий спектр юридичних послуг, спрямованих на підтримку найбільш вразливих категорій населення.

eye

64

Громада 1

02 серпня 2024 12:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію