• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада отримала ще 17 генераторів від благодійників Rzadowa Agencja Rezerw Strategicznych

eye

79

02.08.2024 13:25

Громада 1

img

Чергова партія генераторів різної потужності, яка надійшла до громади за сприяння голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна та за підтримки неурядової організації Німеччини GIZ, допоможе забезпечити стабільне електропостачання у випадку перебоїв. 

"Ця допомога є надзвичайно важливою для Покровської громади. Ці генератори дозволять забезпечити стале функціонування об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери в умовах воєнного стану та тривалої відсутності електроенергії.Також генератори залучатимуться для ліквідації наслідків бойових дій та виконання невідкладних аварійно-відновлювальних робіт на території громади. Ми вдячні благодійникам за їхню підтримку та допомогу у цей складний час", -  зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 50 років відданості пацієнтам: Інна Маркіна завершила свій трудовий шлях

Сьогодні завідувачка неврологічного відділення Покровської КЛІЛ Інна Маркіна відпрацювала останній день на посаді. Начальник Покровської МВА Сергій Добряк та колектив лікарні із великою вдячністю проводили фахівчиню на заслужений відпочинок.

eye

120

Громада 1

02 серпня 2024 14:15

Покровська громада отримала ще 17 генераторів від благодійників Rzadowa Agencja Rezerw Strategicznych

Чергова партія генераторів різної потужності, яка надійшла до громади за сприяння голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна та за підтримки неурядової організації Німеччини GIZ.

eye

79

Громада 1

02 серпня 2024 13:25

БФ «Право на захист» продовжує надавати юридичну допомогу мешканцям

Робота благодійного фонду включає широкий спектр юридичних послуг, спрямованих на підтримку найбільш вразливих категорій населення.

eye

65

Громада 1

02 серпня 2024 12:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію