• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заява про визначення обсягів СЕО проєкту Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади

eye

430

24.10.2023 17:00

Новини громад

img

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2024 рік.

Відповідно до частини 2 статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному веб-сайті Покровської міської військової адміністрації оприлюднено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2024 рік.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2024 рік.

Зауваження та пропозиції надсилаються на адресу: площа Шибанкова, 11 каб. 31, м. Покровськ Донецької області, 85300 або на електронну адресу: findep@pokrovsk-rada.gov.ua. з темою листа «До заяви про визначення обсягу СЕО».

Одержані протягом встановленого строку зауваження та пропозиції підлягають обов’язковому розгляду, за результатами якого вони враховуються або вмотивовано відхиляються. Строк подання зауважень і пропозицій до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2024 рік. становить 10 днів з дня її оприлюднення , тобто до 4 листопада 2023 року (включно).

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2024 рік.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію