• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

УСЗН: Мешканці Покровської громади можуть скористатися новими соціальними послугами

eye

330

19.05.2023 11:16

Новини громад

img

У законодавстві є чимало змін для покращення якості та доступності надання соціальних послуг. В Покровській громаді продовжують впроваджувати нові послуги для мешканців, враховуючи дію воєнного стану. Сьогодні під соціальним супроводом перебуває 12 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, екстрено надано послуги 23 сім’ям. 

Наразі спеціалісти продовжують кропітку роботу з цифровізації соціальних послуг задля зручності громадян та ефективності роботи. Зокрема, впроваджено та ведеться робота з наповнення Реєстру надавачів та отримувачів - автоматизованої системи, призначеної для збирання, накопичення та використання даних про надавачів та отримувачів соціальних послуг. Про це розповіла начальниця Покровського УСЗН Ірина Бонзюх.

Крім того, людина, яка постраждала на виробництві, відтепер має право на різні способи отримання соціальних послуг з догляду за вибором: або через надавачів соціальних послуг, або отримати грошову компенсацію, у разі якщо догляд здійснює член сім’ї потерпілого або інша особа. 

“Управління соцзахисту вже розпочало роботу щодо комунікації між ПФУ, потерпілими від нещасного випадку на виробництві та посадовими особами виконавчих органів. Від ПФУ отримано повідомлення щодо необхідності складання актів, роботи з обстеження та оцінювання потреб потерпілих соціальними фахівцями триває. Під час візитів проводяться різні роз’яснення та інформування”, - зазначила Ірина Бонзюх.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

1

Громада 1

28 березня 2024 15:28

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

20

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію