• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Міжнародного медичного корпусу відвідали медичні заклади Покровської громади

eye

388

16.05.2023 13:11

Новини громад

img

Заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова разом з керівниками медичних установ міста зустрілися з представниками Міжнародної гуманітарної організації Міжнародний медичний корпус.

Міжнародний медичний корпус – це глобальна некомерційна гуманітарна організація, яка надає екстрену медичну допомогу, проводить навчання в галузі охорони здоров’я та розбудовує потенціал для тих, хто постраждав від стихійного лиха, хвороби чи конфлікту.

“Приємно, що до нас приїжджають різні організації, які цікавляться життям громади та їх нагальними потребами. Якщо говорити про медицину, то потребують допомоги від донорів Перинатальний центр та Реабілітаційний блок. Вона може бути різна: від медикаментів до устаткування палат меблями та надання медичного транспорту. Впевнена, спільними зусиллями ми вистоїмо перед будь-якими негараздами,” – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Під час зустрічі представники Міжнародного Медичного корпусу звернули увагу на те, що організація, яку вони представляють, вивчає потреби внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади. Готові надавати допомогу тим, хто опинився в складних життєвих обставинах і тим, хто постраждав внаслідок війни. Після того, як буде сформовано потреби, організація зможе надавати людям певну гуманітарну допомогу.

За словами керівників медустанов громади, від початку вторгнення рф в Україну, пацієнтами покровських лікарень стали 10 тисяч ВПО. 
У ході робочого візиту до Покровська представники гуманітарної організації відвідали Покровську КЛІЛ, і почали з Перинатального центру. Подивилися, як виходжують немовлят, які лежать в кувезах, та на що саме потрібно звернути увагу для формування допомоги. Подивилась також на реабілітаційний блок, який нещодавно почав свою роботу. За словами керівника медустанови Юрія Бородіна, будь-яка допомога тут буде необхідною. 

“Покровський Перинатальний центр єдиний, що працює в області. Сюди потрапляють породілля навіть з Дніпропетровщини. В нашому центрі народжується передчасно 37 дітей за місяць. Приблизно 40-50 немовлят з’являється на світ кожного місяця в нашому центрі, але 34 з них важать менше аніж 1,5 кг”, – зазначив директор КНП «Покровської КЛІЛ» Юрій Бородін.

З роботою Центру первинної медико-санітарної допомоги представників Міжнародного медичного корпусу ознайомила Інеса Остряніна. 

«Сподіваємось на твердий намір налагодити надалі співпрацю з Міжнародним Медичним корпусом. Ця допомога вкрай важлива для мешканців нашої громади і людей, що були вимушені покинуті рідні домівки та тимчасово перебувають у Покровській громаді», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

27

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію