• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мінна безпека жителям Покровської громади

eye

322

15.05.2023 14:32

Новини громад

img

Через активні бойові дії на території Донецької області зростає небезпека від вибухонебезпечних предметів для життя громадян. Ці предмети можуть завдати непоправної і навіть смертельної шкоди. 

Щоб запобігти небезпечним ситуаціям в регіоні, зокрема у Покровській громаді, постійно проводиться комплекс профілактичних заходів, спрямованих на інформування населення щодо мінної безпеки. Про це зазначив в.о. начальника відділу з питань безпеки, запобігання та виявлення  корупції Олег Коломійцев.

«Завдяки таким заняттям у мешканців громади є змога ознайомитися з необхідним алгоритмом дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Про правила безпеки фахівці розповідають не лише теоретично, а й наочно показують зразки боєприпасів, які можна зустріти на вулицях деокупованих територій», - підкреслив Олег Коломійцев. 

Так, у суботу, 13 травня, за сприяння Покровської МВА фахівці Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України провели інформаційно-роз'яснювальні роботи з мешканцями громади.

"Пам'ятайте, що будь-який невідомий предмет, схожий на побутовий,  може нести загрозу - бути замінованим, особливо на територіях, де були позиції ворожих військ. Закликаємо всіх громадян з обережністю ставитися до своєї безпеки", - зауважив начальник відділу навчання ризику та взаємодії з громадськістю з питань протимінної діяльності МЦГР ШР ДСНС України Андрій Гончар. 

Щоб якомога більше людей могли ознайомитися з протимінною інформацією надзвичайники роздали присутнім листівки з пам'яткою, які ті мають розповсюдити поміж родичів, сусідів, знайомих тощо. 

До уваги мешканцям Покровської громади: у разі виявлення підозрілого або незнайомого предмета, схожого на вибухонебезпечний, негайно відійдіть назад тією ж дорогою (бажано слід у слід) на безпечну відстань (150–200 м) та повідомте про знахідку працівників ДСНС або поліцію за телефонами "101", "112" та "102".

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

24

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію