• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування об’єктів топоніміки населених пунктів Покровської міської територіальної громади

eye

787

31.03.2023 13:57

Новини громад

img

Керуючись законами України «Про географічні назви», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», розпорядження начальника Покровської міської військової адміністрації «Про організацію та проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Покровської міської територіальної громади Донецької області» від 31.03.2023 № 423рг Покровська міська військова адміністрація розпочинає перейменування об’єктів топоніміки в м. Покровськ.

Наразі ми прагнемо вивчити думку мешканців щодо перейменування об’єктів топоніміки міст, тому Покровська міська військова адміністрація пропонує надати пропозиції щодо нових назв.

Організатор громадського обговорення: Покровська міська військова адміністрація

Найменування об’єктів топоніміки, що пропонуються для перейменування: згідно з Додатком.

Надання пропозицій: Надати пропозиції можна до 01 травня 2023 року (включно):

  • на електронну пошту krs.v@dn.gov.ua з приміткою "перейменування об’єктів топоніміки"
  • у письмовій формі на адресу: м. Покровськ, пл. Шибанкова, 11 будівля міської ради, відповідальна особа Птушко Олена Іллівна, (тел. 380978791633).

Строк надання пропозицій: протягом 30 днів з дня оприлюднення даного оголошення (до 01.05.2023 включно).

Порядок надання пропозицій: Свої пропозиції зацікавлені особи подають у порядку, визначеному Законом України “Про звернення громадян”, п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Анонімні листи не розглядаються.

Результати: Результати запропонованих нових назв об’єктів топоніміки буде опубліковано на офіційному сайті Покровської міської військової адміністрації.

 

Перелік об’єктів топоніміки наданих робочою групою з перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Покровської міської територіальної громади Донецької області

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

21

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

25

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

66

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію