• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За добу ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло понад 9 тисячам родин

eye

63

21.10.2024 09:09

Новини громад

img

Попри постійні обстріли ворога, за минулу добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання понад 9 тисяч осель у 50 прифронтових населених пунктах області. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електропостачання на Донеччині, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом 19 жовтня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули електропостачання до 50 населених пунктів області. Знову зі світлом 9 083 родини регіону.

Обстріли на Донеччині не стихають. Тривають авіаційні, ракетні та артилерійські удари. Через бойові дії постійно пошкоджуються мережі й обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 970 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережісторінка компанії уFacebookТакож можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять усе можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

 

ДОВІДКА

ДТЕК Мережірозвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК(DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляютьри електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

У компаніях Групи ДТЕК працюють 56 тисяч працівників.

У своїй Новій стратегії 2030 року Група ДТЕК зобов'язалася трансформувати бізнеси в більш екологічні, ефективні та технологічні, які у своїй діяльності керуються принципами ESG, та взяла на себе зобов'язання досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Група ДТЕК – стратегічний інвестор в енергетичні активи в Україні та за кордоном. У 2021 році капітальні вкладення Групи ДТЕК склали 23,4 млрд грн, податкові відрахування – 31, 9 млрд грн.

Група ДТЕК будує нову енергетику України.

100% Групи ДТЕК належить SCMКінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Усні історії»: музейники Покровська збирають свідчення війни від мешканців громади

Події сучасної російсько-української війни назавжди увійдуть в історію як приклад сміливої боротьби українського народу проти жорстокого агресора. Проте кожен з нас розуміє, що ця історія твориться завдяки діям звичайних людей на тлі великих потрясінь.

eye

22

Новини громад

25 жовтня 2024 15:00

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Представники Покровської громади долучились до написання радіодиктанту єдності

Сьогодні українці з різних куточків країни приєднались до Радіодиктанту національної єдності, присвяченому Дню української писемності та мови.

eye

95

Новини громад

25 жовтня 2024 13:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію