• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

eye

78

25.10.2024 14:00

Громада 1

img

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Це рішення було прийнято через загрозу безпеці, спричинену воєнними діями в країні. 

Релокація дозволила забезпечити спокій та стабільність роботи Центру, зберігаючи його головну місію — допомогу особам з інвалідністю.

ЦКРОІ «Милосердя» став своєрідним «островом надії» для своїх вихованців і їхніх батьків, які отримали можливість продовжити реабілітаційний процес у безпечному середовищі. Покровська МВА та керівництво Центру доклали всіх зусиль, щоб адаптувати заклад до нових умов і створити максимально комфортні умови реабілітації. 

Нещодавно до вихованців Центру завітали їхні постійні друзі – благодійники, які підтримують заклад вже не перший рік. Цей візит крім іншого,  надав можливість батькам поспілкуватися з фахівцем з масажу В’ячеславом, який відповів на всі питання, що хвилюють батьків.

Благодійники допомогли не лише подарунками, але й практично — передали Центру необхідні обігрівачі, які допоможуть у холодну пору року підтримувати тепловий комфорт в приміщеннях закладу.

«Щиро дякуємо за підтримку, увагу та допомогу. Як добре, що у нас є можливість спілкуватися з вами – ви даєте надію на краще! Чекаємо наступної зустрічі. Окрема подяка за обігрівачі», – подякувала керівниця Центру Марина Алексєєнко

Попри всі труднощі, які стоять на шляху Центру, команда ЦКРОІ «Милосердя» не втрачає оптимізму і продовжує розвивати свою роботу. Вихованці отримують необхідну допомогу, реабілітаційні послуги та любов, а батьки — підтримку і сподівання на краще майбутнє своїх дітей.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

78

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Внаслідок обстрілу в Покровській громаді загинула місцева жителька

Російські окупаційні війська продовжують стирати з лиця землі Донеччину. З різного виду озброєння завдають ударів по населених пунктах, де живуть мирні мешканці.

eye

65

Громада 1

25 жовтня 2024 09:30

Комісія з питань захисту прав дитини: ключові рішення та питання

24 жовтня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися важливі питання, що стосуються малолітніх жителів громади та їхніх родин.

eye

98

Громада 1

24 жовтня 2024 18:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію