• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Досвід і успіх - новий початок»

eye

39

26.07.2024 11:21

Новини громад

img

25 липня 2024 року в рамках декади кар'єри «Досвід і успіх - новий початок» Покровським міським центром зайнятість був проведений однойменний онлайн семінар. Мета заходу - сприяння та надання підтримки безробітним зрілого віку у знаходженні нових можливостей в кар'єрному розвитку. В сучасному технічно розвиненому та економічно нестабільному суспільстві специфіка роботи може змінюватися надзвичайно швидко, тому вислів "одна професія на все життя" на сьогодні неактуальний для значної кількості людей.

Під час зустрічі фахівчиня з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Анна Неділько поінформувала присутніх про можливість пройти безкоштовне навчання у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та отримати нову професію або ж підвищити кваліфікацію. Особливу увагу було приділено можливості отримання ваучера на навчання від служби зайнятості, а також грантовій підтримці від держави.

Підвищення рівня обізнаності населення стосовно послуг служби зайнятості, питань навчання, перекваліфікації та фінансової підтримки самозайнятого населення - надзвичайно важливе в наш час, тому що сприяє прискоренню професійної самовизначеності та успішному працевлаштуванню.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію