• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Свято вдячності: Покровськ привітав медиків зі святом

eye

45

27.07.2024 10:55

Громада 1

img

З нагоди професійного свята медпрацівників у Покровську відбувся урочистий захід, на який завітали керівник громади та представники місцевих закладів охорони здоров'я.

Сьогодні, як і в усі часи, професія медика є однією з найблагородніших. Адже саме людям в білих халатах випали честь і обов’язок зберігати, захищати, підтримувати й повертати неоціненний дар – життя. 

Захід розпочався з державного гімну і хвилини мовчання, якої присутні вшанували пам'ять колег, полеглих за час війни.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк привітав присутніх, висловив свою вдячність та високу оцінку громадській позиції медичних працівників, підкресливши, що жодна цивілізована країна не проіснувала б ні дня без людей що обрали своєю долею охорону здоров'я.

"Шановні наші медичні працівники! Вітаю вас від усієї нашої громади. Я дуже вдячний вам за вашу турботу, за вашу професійність та людяність, за те, що ви робите цю надскладну та найвідповідальнішу роботу, яка є покликанням. Щира подяка вам, дорогі медики, за вашу самовіддану, надзвичайно важливу, особливо у теперішніх реаліях, працю. Бажаю професійного зросту, поваги і любові колег і пацієнтів, довгих і щасливих років життя, міцного та ментального здоров'я, душевного тепла. Дякую нашим військовим лікарям, що рятують наших захисників та захисниць. Бажаю, щоб всі пацієнти одужували та жили своє життя на благо країні. Зі святом вас! Слава Україні!» – привітав присутніх Сергій Добряк.

На заході панувала атмосфера душевного тепла та підтримки серед представників медичних колективів, які отримали почесні відзнаки:

  • Знаком народної пошани «Хрест громадянських заслуг» з нагоди відзначення Дня медичного працівника нагороджено 3 медики громади;
  • Знаком народної пошани "Звання, душу, серце - людям" нагороджено 3 працівники медзакладів Покровська;
  •  Медаллю "За оборону рідної Держави" за мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку і забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій області та з нагоди свята нагороджено 3 медичних працівники; 
  • Почесну грамоту Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області за сумлінну працю, високий професіоналізм, забезпечення високого рівня надання медичної допомоги жителям громади та з нагоди відзначення Дня медичного працівника отримали 6 представників медичних колективів;
  • Подяку з нагоди відзначення Дня медичного працівника  отримали 6 медпрацівників Покровської ТГ.

Наші медичні працівники! Висловлюємо вдячність всім медичним працівникам за їхню невтомну працю та відданість. Ви робите велику справу і нехай вона завжди буде для вас в радість!Все буде Україна! Зі святом!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію