• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

КП «Господар» продовжує роботи щодо підготовки до опалювального сезону: ремонтують дахи, відновлюють системи опалення та каналізації

eye

28

15.07.2024 18:00

Громада 1

img

КП «Господар» придбав матеріали для підготовки до сезону холодів. За  кошти місцевого бюджету закуплені розхідники для ремонтних робіт у системі центрального опалення, для заміни внутрішньобудинкових каналізаційних і водопровідних мереж.

«Сьогодні проводяться роботи в будинку № 81 на вулиці Миколи Леонтовича (колишня 8 Березня). Ця адреса була внесена до списку на підготовку до опалювального сезону, а також мешканці самі звертались у контакт-центр. Тут ми міняємо каналізаційну систему – у квартирах та зі спуском у підвал. Також у цьому будинку проводяться роботи із заміни покрівлі над входом в укриття», – пояснила керівниця КП «Господар» Олена Юзипович.

Зараз працівники комунального підприємства також ремонтують покрівлі в центральній частині міста. Там міняють шифер. Для подальших робіт із заміни м'яких покрівель буде придбано 3 000 кв.м матеріалу.

У Контактному центрі було зареєстровано 63 звернення щодо ремонтів шиферних покрівель. На теперішній час зусиллями працівників КП «Господар» вже закрито 52 з них. Роботи виконує дільниця № 1 – майстер та чотири слюсарі. Роботи тривають.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

КП «Господар» продовжує роботи щодо підготовки до опалювального сезону: ремонтують дахи, відновлюють системи опалення та каналізації

КП «Господар» придбав матеріали для підготовки до сезону холодів.

eye

28

Громада 1

15 липня 2024 18:00

Громадська рада Покровська: згуртованість та допомога у складні часи

За підтримки волонтерів зі Львівщини активний мешканець Покровська, член Громадської ради Віктор Поліщук передав військовослужбовцям понад 30 коробок медикаментів

eye

41

Громада 1

15 липня 2024 14:10

Покровчани отримують нову партію вікон від GEM: триває відновлення міста після обстрілів

Завдяки невтомній праці благодійників та міської військової адміністрації Покровська, місто поступово відновлюється після російських обстрілів. Значна кількість пошкоджених вікон потребує заміни, і цей процес триває, незважаючи на постійні ракетні атаки.

eye

40

Громада 1

15 липня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію