• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Шевченківському старостинському окрузі відбувся виїзний прийом фахівців УСЗН

eye

30

02.07.2024 17:00

Громада 1

img

З метою наближення соціальних послуг до мешканців, працівники Покровської МВА організовують регулярні виїзди мобільного офісу УСЗН до всіх старостинських округів громади.

Фахівці УСЗН разом із соціальним перукарем відвідали Шевченківський старостинський округ. До складу мобільного офісу також увійшли представники благодійної організації "Схід SOS", які надають безоплатну кваліфіковану правову допомогу.

Під час виїзного прийому 10 мешканців отримали юридичні консультації з питань оформлення спадщини, земельних і трудових відносин, а також щодо можливостей безоплатної евакуації.

Начальниця Покровського Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх зазначає, що мобільний офіс УСЗН працює двічі на місяць:

"Жителі громади можуть оформити субсидії на житлово-комунальні послуги, скраплений газ та тверде паливо, а також отримати допомогу як малозабезпечені сім'ї, одинокі матері та внутрішньо переміщені особи. За один виїзд ми обслуговуємо 5-10 людей, але буває й більше. Сьогодні до нас приєдналися представники БО "Восток-SOS" та соціальний перукар. Усі послуги надаються безкоштовно", – підкреслила Ірина Бонзюх.

Завдяки мобільному формату роботи УСЗН, мешканці громади, незалежно від місця їх проживання, мають можливість отримати якісні та своєчасні соціальні послуги зручно та без зайвих витрат часу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

55

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 17:40

У Шевченківському старостинському окрузі відбувся виїзний прийом фахівців УСЗН

З метою наближення соціальних послуг до мешканців, працівники Покровської МВА організовують регулярні виїзди мобільного офісу УСЗН до всіх старостинських округів громади

eye

30

Громада 1

02 липня 2024 17:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію