• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА та місцеві аграрії обговорили з керівництвом області стратегію збору врожаю

eye

81

26.06.2024 13:45

Громада 1

img

У вівторок, 25 червня, під керівництвом заступників голови облдержадміністрації Ігоря Бойка та Юрія Ключки відбулася робоча онлайн-нарада, присвячена питанню підготовки та проведення збору врожаю ранніх зернових та зернобобових культур у Донецькій області у 2024 році.

До участі в нараді також долучились директор департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації Артем Чаган, голови райдержадміністрацій, начальники районних та міських військових адміністрацій разом із керівниками провідних сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

Від Покровської громади участь в обговоренні взяв начальник військової адміністрації Сергій Добряк разом із керівниками місцевих сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств. Серед них були директор СТОВ АФ "Дружба" Микола Жабський, агроном ТОВ "Агрозахист" Денис Гончар та заступник директора ПП "Агрофірма "Ковалиха" Ярослав Сердюк.

Директор департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації Артем Чаган ознайомив учасників наради з організаційними заходами щодо підготовки до збору врожаю ранніх зернових та зернобобових культур у 2024 році. Він звернув увагу на проблеми, з якими зіткнулися аграрії області цього року, зокрема травневі заморозки, які призвели до пошкодження посівів та зменшення врожайності. Проте, попри ці виклики, врожаю поточного року буде достатньо для задоволення потреб Донеччини.

Крім того, до порядку денного наради були включені питання безпеки при проведенні робіт зі збирання врожаю на території Донецької області та забезпечення протипожежного захисту нового врожаю. Також присутні обговорили організацію взаємодії з військовим командуванням та правоохоронними органами та виконання вимог щодо дотримання комендантської години.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк підкреслив важливість координації між різними відомствами та дотримання заходів безпеки під час збору врожаю.

«Цьогорічні труднощі вимагають від нас ще більшої обережності. Забезпечення безпеки наших працівників та збереження врожаю — це наші пріоритети. Спільними зусиллями ми зможемо подолати всі виклики та забезпечити потреби нашої громади та області», — зазначив Сергій Добряк.

Робоча нарада завершилася узгодженням конкретних заходів для ефективної організації збору врожаю. Учасники висловили впевненість у тому, що завдяки згуртованості та координації між аграріями, місцевими адміністраціями та правоохоронними органами, Донецька область зможе успішно провести збирання врожаю навіть у складних умовах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

47

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

38

Громада 1

28 червня 2024 15:05

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Днем Конституції України

Шановні мешканці Покровської громади! Щиро вітаю вас із національним святом – 28-ю річницею з дня прийняття Конституції України.

eye

45

Громада 1

28 червня 2024 08:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію