• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Родинне єднання: у Покровську відбувся перший етап конкурсу «Мамо, тато, я – спортивна сім?я»

eye

119

09.05.2024 14:15

Громада 1

img

Чотири команди – дружні родини Покровська – взяли участь у змаганнях, головна мета яких не стільки показати спортивну підготовку учасників, як продемонструвати згуртованість, вміння підтримати одне одного та повагу до справжніх сімейних цінностей.

Директор Покровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Юркин зазначив, що конкурс проводиться у три етапи: на рівні громад; обласні змагання та всеукраїнський фінал.


Під час першого етапу учасники змагалися в естафеті, до якої були включені елементи футболу, флорболу та інші активності. Матусі блискуче впоралися зі стрибками на скакалці, а татам краще вдавалося вести обходити перешкоди з м’ячем.

Учасники та переможці отримали грамоти та медалі від ПМЦФЗН «Спорт для всіх, Покровськ»



«Цей конкурс — це не лише спортивні змагання, а й спосіб сприяти здоровому способу життя та розвитку дружніх сімейних відносин. Ми впевнені, що такі ініціативи підтримують фізичне та ментальне здоров?я родин нашого міста. Команда, яка перемогла на першому етапі, буде достойно представляти Покровськ та Донеччину на наступному рівні», — підкреслив директор Покровського міського центру фізичного здоров?я «Спорт для всіх» Олег Юркин.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію