• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

eye

129

07.05.2024 11:30

Громада 1

img

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою старостинських округів.

Одним із ключових питань, яке обговорили під час наради, стало наближення послуг служби зайнятості до мешканців старостинських округів. З цією метою заплановано виїзні прийоми представників державної служби в різні округи громади. Це сприятиме забезпеченню населення якісними та доступними послугами у сфері працевлаштування.

Зокрема, 8 травня відбудеться виїзний прийом ЦЗ в Новоєлизаветівському старостинському окрузі, 15 травня — в Піщанському СО, та 22 травня — в Срібнянському СО.

Крім того, старости обговорили питання щодо роботи пересувного віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАПу міста Покровськ у травні 2024 року на території старостинських округів. Так, найближчі прийоми громадян відбудуться:

  • с. Шевченко — 20 травня,
  •  с. Новоєлизаветівка — 15 травня,
  • с. Піщане — 27 травня.

Також на нараді обговорювались питання сталого забезпечення питною водою старостинських округів, що є одним із пріоритетних завдань у розвитку нашої громади. Були розглянуті й питання безпеки та правопорядку.

Учасники наради обговорили роботу фасилітатора(особа, яка допомагає групі людей ефективніше працювати разом) від благодійної організації "Карітас Маріуполь" з метою виявлення потреб ВПО, які проживають на території старостинських округів.

Важливим аспектом робочої наради стало також обговорення питань благоустрою та підсипки доріг шлаком у старостинських округах. Учасники наради висловили свої пропозиції щодо координації робіт з цих питань.

Завершуючи нараду, Олена Носач підкреслила важливість плідної співпраці між старостами та місцевими владними структурами для досягнення спільних цілей у розвитку Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

33

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

46

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

35

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію