• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

eye

148

03.05.2024 13:30

Громада 1

img

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски. 

Протягом всього передсвяткового тижня солодку випічку, яку було виготовлено за благодійної підтримки фермерських господарств СТОВ АФ «Дружба», ФГ «Злагода» та ФГ «Тренд Агро», представники Управління соціального захисту населення вручили літнім людям, багатодітним родинам та членам громадських об`єднань.

Сьогодні до Великодних привітань мешканців громади доєднались представники цивільно-військового співробітництва ОТУ «Донецьк» в лиці полковника В’ячеслава Петровського. 

З гостинцями та побажаннями найскорішого миру і перемоги представники ЦВС та УСЗН завітали до родин загиблих військовослужбовців, в яких виховуються діти. 

9-річний Іван втратив батька, молодшого сержанта батальйону «Айдар» ще у 2022 році. Для хлопця він справжній герой, який віддав своє життя за мирне майбутнє країни. 

Два роки тому війна забрала батька й 3-річної Вероніки, яку сьогодні виховує дружина загиблого військовослужбовця Ольга. 

За словами офіцера ЦВС В?ячеслава Петровського, родини полеглих у бою героїв – це невіддільна частина українського бойового братерства:

«Дбати про них – не просто наш обов’язок, це те, що йде від серця. Це важливо передусім для вшанування пам’яті про тих, кого вже немає з нами. Родини не повинні почувати себе покинутими, і ми намагаємося зробити все можливе для того, щоб вони відчували нашу підтримку», – зазначив офіцер ЦВС.

Дякуємо усім небайдужим партнерам Покровської МВА за участь та підтримку мешканців Покровської ТГ.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

53

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію