• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представників цивільно-військового співробітництва  вітали з 10-річчям від дня заснування структури керівники Покровської громади 

eye

1519

02.05.2024 13:45

Новини громад

img

Щороку, 5 травня, українське військо відзначає День фахівців цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України.

З нагоди ювілейної дати представників ЦВС привітали начальник Покровської МВА Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник. 

За словами Сергія Добряка, справжній CIMIC має вміти швидко адаптуватись до змін в оперативних обставинах: «Дякуємо Вам за взаємодію та співпрацю. Вважаємо, що саме Ваш підрозділ забезпечує ситуаційну обізнаність командирів на місцях щодо стану цивільного середовища, організовує належну взаємодію з органами місцевого самоврядування, лідерами громадських думок та об’єднань з метою створення сприятливих умов у цивільному середовищі». 

За 10 років існування структури фахівці ЦВС стали неодмінними учасниками процесу планування на всіх рівнях. Завдяки їх плідній роботі та якісним висновкам з оцінки стану цивільного середовища не раз вдавалося мінімізувати ризики як для військових, так і для цивільного населення в районах ведення воєнних дій. 

Тож, за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, важливість завдань, які підрозділи цивільно-військового співробітництва вирішують у протистоянні агресору, з метою виховання у військовослужбовців патріотизму, вірності Військовій присязі та бойовим традиціям Збройних Сил України, піднятті престижу підрозділів цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України та з нагоди відзначення 10-ї річниці створення структури фахівців цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України нагороджено медалями «За оборону рідної держави».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

БФ «Янголи спасіння» забезпечують наборами гігієни сім’ї з дітьми Покровської ТГ

Благодійний фонд «Янголи спасіння» за підтримки Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та у співпраці з Покровською МВА організували видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

42

Громада 1

16 травня 2024 16:00

Мирова угода як альтернатива судовому рішенню: Особливості укладення та забезпечення

Якщо до подачі позовної заяви не вдалося домовиться з відповідачем – не біда, такий шанс буде ще в залі суду.

eye

30

Новини громад

16 травня 2024 15:17

«Вишиваю волю, вишиваю долю»: в Покровську працівники культури долучились до обласної акції до Дня вишиванки

Донецька ОДА ініціювала акцію «Вишиваю волю, вишиваю долю», в рамках якої мешканці регіону вишивають спеціально розробленими обласними працівниками культури символами орнаменти та закодовані слова Воля, Доля і Донеччина.

eye

79

Новини громад

16 травня 2024 14:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію