• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

eye

139

01.05.2024 13:30

Громада 1

img

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному вебсайті ЦНАП.

«Останнім часом в нашому місті шириться дуже багато пліток, що з 1 травня ЦНАП припиняє свою роботу. Хочу заспокоїти мешканців – це не так. Сьогодні ми працюємо у звичайному режимі. Щодо надання паспортних послуг: щопонеділка відкривається електронна черга на поточний тиждень. Наразі вже немає таких великих черг, і можна спокійно прийти, отримати талон і протягом тижня відвідати ЦНАП та оформити заявку на закордонний або ID-паспорт», – розповіла керівниця Центру надання адмінпослуг Алевтина Жук.

Наразі Покровський територіальний підрозділ Державної міграційної служби тимчасово припинив свою роботу, адже після обстрілу його будівля зазнала руйнувань і зараз його співробітники знаходяться у відпустках. Тому наших містян обслуговує територіальний підрозділ ДМС, який знаходиться в Олександрівці.

ЦНАП також продовжує надавати послуги з реєстрації пошкодженого або зруйнованого майна. Спеціалісти знаходяться на місці, надають консультативні послуги та вносять дані відвідувачів до реєстру. Також керівниця ЦНАП розповіла, що наразі існує дуже велика напруга із занесенням майна в реєстр речових прав.

«До сьогодні працював лише один державний реєстратор, тому черги були дуже великі. Відсьогодні починає свою роботу другий такий реєстратор. Протягом двох тижнів працівник пройде навчання та розпочне повноцінно надавати послуги з державної реєстрації майнових прав», – додала Алевтина Жук.

Також фахівці Центру надання адмінпослуг нагадують: якщо вам потрібна будь-яка з послуг, які є на порталі «Дія», і ви не можете самостійно нею скористатися, звертайтеся до Покровського ЦНАП, де адміністратори нададуть вам допомогу.

Також ви можете скористатися місцями для самообслуговування. Покровський ЦНАП працює за звичним графіком: по буднях з 08:00 до 17:00, в суботу з 08:00 до 12:00. Для отримання додаткової консультації звертайтеся за телефоном: 0(800)334-304.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

53

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію