• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

eye

112

30.04.2024 15:00

Громада 1

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дитячих просторів.

Як зазначив Євген Ткачов, турбота про дітей – це частина філософії «Проліски», яка базується на підтримці найважливішої частини нашої спільноти – дітей, на бажанні захистити та зберегти майбутнє країни, створити для малечі та підлітків гідні умови для розвитку та зростання. Особливо це стосується юних мешканців прифронтових громад, які на собі відчувають всі жахи війни. Таких в Покровській громаді понад 5000 осіб.

У рамках проєкту «Дитячий безпечний простір» сторони обговорили можливість оснащення укриттів спортивним інвентарем, дитячими меблями та настільними іграми для психоемоційного розвантаження юних мешканців громади.

Слід зауважити, що гуманітарна місія «Проліска» є давнім партнером та справжнім другом Покровської МВА, яка одна з перших простягнула руку допомоги мешканцям громади.

Особливу підтримку відчули власники будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів з боку рф. Від «Проліски» на постійній основі місцеві мешканці отримують будівельні матеріали, непродовольчі товари у вигляді наборів посуду, постільної білизни, ковдр, ліхтарів та термосів. Крім того, вже понад рік за підтримки ГМ «Проліска» здійснюються перевезення за трьома соціальними маршрутами з найвіддаленіших старостинських округів до адміністративного центру громади - м.Покровськ. На сьогодні узгоджено ще один маршрут, який перевозитиме мешканців Лисівського СО.  



«Ми дуже вдячні ГМ «Проліска», яка працює за підтримки УВКБ ООН за вагому та всебічну підтримку нашої громади. Сподіваємось, що ця співпраця буде не лише продовжена в питаннях допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, а й розширена у сфері облаштування укриттів та створення на їх базі дитячих просторів», – зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Своєю чергою, керівник гуманітарного центру ГМ «Проліска» в Донецькій області Євген Ткачов запевнив у тому, що співробітники "Проліски" будуть й надалі приїжджати до Покровської ТГ та допомагати місцевому населенню в вирішенні гуманітарних питань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

20

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

14

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

44

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію