• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ – ВПЕВНЕНІСТЬ СЬОГОДЕННЯ І ГАРАНТОВАНЕ МАЙБУТНЄ

eye

301

23.10.2018 19:30

Центр зайнятості

img

5 квітня 2018 року У Покровському міському центрі зайнятості відбувся 11й семінар з легальної зайнятості, участь у яких прийняли близько 60 осіб. До проведення заходу були запрошені представники Бюро правової допомоги.

«Питання легалізації трудових відносин на сьогоднішній день є досить актуальним, це стосується і людей з вадами здоров’я», - розпочала начальник відділу активної підтримки безробітних Софія Колесникова. Адже, існує багато випадків, коли роботодавці уникають легального використання робочої сили, не укладають передбачені законодавцем трудові договори.

Представник Бюро правової допомоги повідомив про діяльність мережі громадських приймалень УГСПЛ в Україні, які працюють за єдиними стандартами діяльності щодо обліку звернень і консультацій, порядку та процедур діяльності, а також мають стандарти якості надання правової допомоги, яку надають на безоплатній основі.

Сьогодні кожен працівник сам мусить вирішувати, що є найголовнішою – жити одним днем, чи мати впевненість у завтрашньому дні та отримувати певні соціальні гарантії.

 

DSC 1272

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію