• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Знання - ключ до безпеки на роботі

eye

111

30.04.2024 14:00

Новини громад

img

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

Роботодавці, ви знаєте, що важливо правильно навчити своїх працівників безпеці на роботі та наданню першої домедичної допомоги. Це ваш обов’язок і ключ до успіху вашого бізнесу, особливо в умовах війни.

Рекомендації щодо безпечного виконання окремих видів робіт у період воєнного стану ви можете знайти на інформаційному порталі Держпраці за посиланням

Працівники, пам’ятайте: ваше здоров’я і безпека - це найважливіше! Навчання з безпеки праці допомагає уникнути небезпек або знизити ризик травмування, особливо в умовах війни. Пам’ятайте, що крім прав є ваші обов’язки, серед яких головним є зобов’язання стежити за безпекою вас і ваших колег під час виконання роботи. Завжди дотримуйтеся правил безпеки.

Разом ми маємо пам’ятати, як важливо бути безпечними на роботі! 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

26

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

70

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

16

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію