• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі. Що це за день?

eye

49

24.04.2024 10:26

Новини громад

img

Значну частину нашого життя ми віддаємо роботі, тому дотримання безпеки на робочому місці – завжди актуальна тема, яка стосується кожного. Під час роботи ми не маємо втрачати свою працездатність та шкодити здоров’ю, але, на жаль, навіть в XXI столітті нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання призводять до вражаючої кількості загиблих і постраждалих. Щоб привернути увагу до цієї проблеми, Міжнародною організацією праці в 2003 році засновано Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі.

За даними МОП майже три мільйони працівників щороку помирають через нещасні випадки та захворювання, пов’язані з роботою. Більшість цих смертельних випадків, а це 2,6 мільйона смертей, стаються внаслідок професійних захворювань. Нещасні випадки на роботі спричиняють ще 330 тисяч смертей. Хвороби системи кровообігу, злоякісні новоутворення та захворювання органів дихання входять до трійки основних причин смертності, пов’язаної з роботою.

У цей день всі країни світу виступають спільно за гідну працю, яка є відображенням того, що життя і здоров’я людини є найвищою соціальною цінністю!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

77

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

22

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію