• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ПОКРОВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ЗА І КВАРТАЛ 2018 РОКУ

eye

321

23.10.2018 19:28

Центр зайнятості

img

4 квітня 2018 року директор Покровського міського центру зайнятості Донецької області Микола Толмачов провів брифінг на тему: «Надання соціальних послуг населенню, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, протягом І кварталу 2018 року».

Прийняти участь у заході були запрошені журналісті усіх телеканалів, електронних сайтів, та газет м.Покровська, проте до Покровського МЦЗ завітали лише журналісти ТБ «КАПРІ».

«Протягом І кварталу 2018 року на обліку перебувало 536 безробітних, працевлаштовано 206 осіб , серед яких: 8 інвалідів, 5 внутрішньо переміщених осіб та два учасники АТО», - розпочав Микола Іванович.

В ході брифінгу директор Покровського міського центру зайнятості розповів про стан ринку праці на теперішній час, про надання соціальних послуг центру зайнятості безробітним та роботодавцям, розкрив основні напрями в роботі служби зайнятості в умовах модернізації, підвів підсумки роботи за І квартал поточного року. Особливо насиченим був останній місяць кварталу: у березні сумісно з Донецькою обласною службою зайнятості був проведений Прес-Тур, під час якого журналістів ознайомили із «Куркулями» Покровська та їх діяльністю; також, для школярів була організована та проведена «Ярмарка робітничих професій та послуг служби зайнятості», де школярі могли ознайомитись із переліком робітничих професій, та закладами, де їх можна отримати.

Протягом кварталу 2018 року участь в громадьських та інших роботах тимчасового характеру прийняли 151 безробітних осіб. Працевлаштовані на нові робочі місця з компенсацією єдиного соціального внеску 11 осіб, трьом безробітним надано одноразову допомогу для організації підприємницької діяльності.

Всього з початку року за направленням центру зайнятості навчалося 56 безробітних, з них 7 безробітних належать до категорії внутрішньо переміщених осіб і три безробітних належать до категорії «учасник АТО». Усі безробітні навчалися під заявку роботодавців та були працевлаштовані.

Проведення інформаційних заходів є важливою частиною роботи Покровського міського центру зайнятості Донецької області, адже широка поінформованость громадськості про діяльність служби зайнятості викликає довіру громадян та, як внаслідок, допомагає вирішувати питання зайнятості населення.

 

DSC 1246

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію