• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

eye

130

25.04.2024 12:23

Новини громад

img

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

Під час зустрічі було розглянуто понад десять питань, більшість з яких стосувалася усунення наслідків обстрілів та особистих потреб місцевих мешканців. Серед основних звернень були й питання щодо ремонту аварійних ділянок доріг та надання матеріальної допомоги на лікування. Ще кілька осіб були записані на телефонну консультацію з Сергієм Добряком.

Ще десяток питань вдалось вирішити до проведення прийому, адже звернення, що надходять до Контакт-центру, одразу обробляються та передаються на опрацювання структурними підрозділами.

«Ми активно працюємо над усуненням наслідків обстрілів. Є регламент — 10 діб, але є окремі випадки, де ми не встигаємо - зокрема по будинку №1 в мікрорайоні «Південний», бо там дуже багато роботи. Але ми вже отримали проєктно-кошторисну документацію та експертний висновок. З наступного тижня "зайдемо" в «Prozorro» та визначимо переможця, який розпочне виконувати роботи. Також були звернення щодо надання матеріальної допомоги на лікування, звернулася й мати одного з наших Захисників. Звісно, всім допоможемо», — зазначив очільник громади.

Сергій Добряк також наголосив на важливості своєчасного вирішення всіх питань, що надійшли під час прийому. Він підтвердив, що всі звернення взято на особистий контроль та вже передані відповідним структурним підрозділам для вирішення.

Нагадаємо, громадяни можуть звертатися за консультаціями та допомогою за номером 0-800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію