• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У ПОКРОВСЬКОМУ МЦЗ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ»

eye

345

23.10.2018 19:27

Центр зайнятості

img

30 березня 2018 року У Покровському міському центрі зайнятості пройшов тренінг за участі соціального партнера ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках проекту "Платформа для діалогу "Жінки Донеччини".

Ціллю цього тренінгу стало знайомство з концепцією емоційного інтелекту і розвиток емоційної компетентності присутніх. Слухачами були 14 жінок, які перебувають на обліку у Покровському МЦЗ.

«Краще керуючи своїм емоційним станом, ми зможемо посилити ефективність діяльності і взаємодії з іншими, підвищити якість життя. Сьогоднішня зустріч допоможе нам конструктивно позбуватись негативних емоцій і «не заганяти» їх в середину себе»,- розпочала захід начальник відділу активної підтримки безробітних Софія Колесникова.

Під час заходу присутні дізнались про способи підвищення емоційного тону, способи управління емоційними станом, стратегії прийняття рішень в нестандартних життєвих ситуаціях.

По завершенню заходу слухачі подякували організаторам за цікаво представлений матеріал та корисну інформацію, висловили надію на майбутню співпрацю та щиро побажали творчих здобутків.

 

DSC 1169

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію