• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

eye

66

23.04.2024 16:02

Новини громад

img

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді. Зокрема, сьогодні у центральних районах міста, вздовж проспекту Мира та бульвару Андрющенко, розпочали процес побілки бордюрів.

Для виконання цієї роботи залучені 14 працівників дільниці "Чисте місто" КП «Багатогалузеве комунальне підприємство». Вони вже активно працюють на вулицях міста, надаючи гарний вигляд прилеглим до доріг територіям. Загалом за день ними було використано 100 кг вапна.

Головний інженер КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Юрій Кій зазначив, що покращення зовнішнього вигляду міста Покровськ створить більш комфортні умови для мешканців та гостей міста.

«Розпочатий процес побілки бордюрів у центрі міста є важливим кроком у напрямку поліпшення зовнішнього вигляду нашого міста. Роботи наразі тривають. Після завершення робіт на цих вулицях, ми будемо переходити далі. Завдяки цьому вулиці стають ще більш охайними, що, без сумнівів, позитивно позначиться на загальному вигляді всієї Покровської громади», — розповів Юрій Кій.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію