• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Суспільно корисні роботи в Покровському районі

eye

77

22.04.2024 14:28

Новини громад

img

Покровський міський центр зайнятості Донецької області тісно співпрацює з територіальними громадами Покровського району, які активно долучилися до реалізації урядового проекту «Армія відновлення».

На період участі у суспільно корисних роботах з безробітними особами роботодавець укладає строковий трудовий договір. Оплата праці здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

У 2024 році Покровським міським центром зайнятості Донецької області укладено 25 договорів на проведення суспільно корисних робіт з 6 роботодавцями Покровського району. До виконання робіт залучено 211 осіб, в тому числі у квітні – 110. Завдяки співпраці центру зайнятості з Комунальною установою «Агентство розвитку громади», Комунальним підприємством «Покровська ритуальна служба», Гродівською селищною радою також у суспільно корисних роботах взяли участь 7 внутрішньо переміщених осіб, які не зареєстровані в службі зайнятості.

Враховуючи потреби громад, виконувались роботи з розвантаження та пакування гуманітарної допомоги, розбору завалів зруйнованих будинків, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, прибирання вулиць в населених пунктах, впорядкування території населених пунктів з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Працівники служби зайнятості продовжують співпрацю з керівниками територіальних громад Покровського району щодо залучення до суспільно корисних робіт більшої кількості працездатних осіб з числа безробітних, які перебувають на обліку центрі зайнятості, та внутрішньо переміщених осіб.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

30

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію