• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ПРО ХІД ВИКОНАННЯ «ПРОГРАМИ ЗАЙНЯТОСТІ»

eye

381

23.10.2018 19:26

Центр зайнятості

img

28 березня 2018 року на засіданні колегіі Районної державної адміністрації міста Покровська директор Покровського МЦЗ Микола Толмачов доповів про хід виконання Програми зайнятості населення Покровського району на 2018-2020 рр. організацію та проведення громадських робіт.

«Поширення впливу служби зайнятості у період до 2020 року передбачається за рахунок забезпечення активних програм зайнятості населення», - розпочав директор Покровського міського центру зайнятості Микола Толмачов.

З метою працевлаштування безробітних, проведення професійної підготовки та перепідготовки прогнозується з урахуванням попиту на ринку праці, як за допомогою служби зайнятості, так і самостійно. Для підвищення обізнаності незайнятого населення та підтримання конкурентоспроможності на ринку праці, центр зайнятості щоденно проводить інформаційно-довідкові семінари.

В умовах дефіциту якісних вакансій та гострої конкуренції на ринку праці все більшої ваги набувають оплачувані громадські роботи — один із напрямків активної політики зайнятості населення. Всього прогнозується залучити до громадських робіт по 260 осіб – мешканців району з числа незайнятого населення. За І квартал, за направленням Покровського міського центру зайнятості до участі в інших роботах тимчасового характеру залучено 13 осіб. У квітні 2018 року заплановано укласти договори про організацію громадських робіт з наступними сільськими/селищними радами Покровського району: Сергієвська, Срібненька, Удачненська, Миролюбівська, Гришинська, Першотравнева, Гродівська, Новоолександрівська, Миколаївська, Сонцівська, Михайлівська, Іванівська, Ново економічна, Петрівська, Шевченківська.

Громадські роботи в сільській місцевості, де завжди виникають проблеми з робочими місцями, користуються популярністю серед безробітних громадян району.

Враховуючи, що користь від організації оплачуваних робіт для суспільства очевидна, служба зайнятості й надалі розвиватиме співпрацю у цьому напрямку з усіма зацікавленими сторонами соціального партнерства.

лого14 14 300dpi min

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію