• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спеціаліст Покровської МВА отримав відзнаку Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України

eye

69

22.04.2024 09:31

Новини громад

img

За високий професіоналізм та особистий вагомий внесок у створення Єдиного державного реєстру адрес України під час воєнного стану спеціаліста I категорії сектору з питань містобудівного кадастру та земельних відносин відділу містобудування архітектури та земельних відносин Сергія Гринду нагороджено почесною Подякою.

18 квітня в м.Києві для представників обласних військових адміністрацій та місцевого самоврядування було проведено навчання «Презентація Єдиного державного реєстру адрес. Навчальний workshop», за участі визначених відповідальних представників Міністерства розвитку громад та територій, Міністерства цифрової трансформації, Фонду Східна Європа USAID/UK aid проєкт «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах /TAPAS».

Від Покровської громади участь у заході взяв спеціаліст 1 категорії сектору з питань містобудівного кадастру та земельних відносин Сергій Гринда.

Презентація стосувалась прикладних питань роботи із Єдиним державним реєстром адрес. Йшлося зокрема про зміни, які відбулись у функціональному середовищі, різні аспекти роботи у промисловій версії реєстру.

Ця ініціатива була спрямована на підвищення ефективності та зручності обслуговування населення через впровадження нових систем реєстрації та адміністрування.

Також у межах заходу відбулось нагородження 14 спеціалістів з різних куточків країни за вагомий експертний внесок у створення Адресного реєстру. Серед них — представник адміністрації Сергій Гринда.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїм заступником Олексієм Стебелем відзначили важливість впровадження Реєстру адрес та подякували Сергію за особистий внесок у розробку проєкту та супровід його реалізації в Покровській громаді.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

21

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію