• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

eye

67

19.04.2024 12:15

Громада 1

img

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

Серед пошкоджених об'єктів також заклад освіти та приватні підприємства міста. Вже другий день поспіль бригади комунальних підприємств та установ Покровської МВА докладають зусилля, аби оперативно надати допомогу власникам пошкодженого майна.

Листами OSB було «закрито» вікна в багатоквартирних будинках, розташованих по вулицям Таманова, Роздольна та Авангардна. Над відновлення вікон та балконних дверей працюють фахівці КП «Господар».

Загалом, для виконання ремонтних робіт з матеріального резерву Покровської МВА було використано 40 листів OSB, 60 одиниць рейок, 200 саморізів по дереву та 240 м2 тарпауліну.

«Комунальні служби продовжують працювати над відновленням пошкоджених об'єктів та наданням необхідної допомоги місцевим мешканцям. Також продовжує працювати комісія з візуального обстеження пошкоджень та визначення обсягів руйнувань за програмою «єВідновлення», – розповів начальник житлово-комунального відділу Данило Проскуренко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

10

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

41

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

63

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію