• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

eye

77

19.04.2024 10:05

Громада 1

img

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником. Варто відзначити, що Військова служба правопорядку у ЗСУ, сформована у 2002 році, займає важливе місце у системі забезпечення правопорядку та захисту прав і законних інтересів військовослужбовців. Її внесок у збереження стабільності та безпеки в країні є неоціненним.

На заході начальник Покровської МВА висловив свою подяку особовому складу та ветеранам військової служби за сумлінне виконання службових обов’язків.

«Вітаю з 22-ю річницею від дня створення Військової служби правопорядку. Ваша служба має велике значення. Пошана та повага повинні бути, і ви – взірець у військових, підтримуєте дисципліну та законність у лавах Збройних Сил України. Зі святом вас! Найскорішої перемоги! Залишайтеся здоровими, неушкодженими та завжди повертайтесь додому до своїх сімей», – привітав присутніх начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Сьогодні представники Військової служби правопорядку працюють безпосередньо у військових частинах, в тому числі на фронті. Мужньо та стійко виконують поставлені завдання. Запобігають злочинам і правопорушенням у Збройних Силах України, забезпечують порядок і дисципліну серед військовослужбовців.

Доєднався до привітань і заступник міського голови Микола Шабельник, який подякував всьому особовому складу Військової служби правопорядку у ЗСУ за сумлінне виконання службових обов’язків та високу громадянську відповідальність:

«Ваша праця та самовідданість забезпечують безпеку та стабільність нашої країни, зокрема, і нашого району. Бажаю вам сили та стійкості у вашій благородній місії збереження законності та порядку. Слава Україні!»

З нагоди свята від Покровської МВА представникам ВСП було передано оргтехніку для виконання службових завдань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

66

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному

eye

33

Громада 1

01 травня 2024 13:30

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

29

Громада 1

01 травня 2024 09:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію