• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для безпечного руху: в місті триває оновлення дорожньої розмітки

eye

100

18.04.2024 16:20

Громада 1

img

В умовах воєнного стану, вже 785 днів поспіль, комунальні підприємства міста активно ліквідовують наслідки російських ударів по об’єктах цивільної інфраструктури, проводять аварійні ремонти та забезпечують обслуговування мереж і комунікацій. Одним із видів робот зараз є оновлення дорожньо-транспортної розмітки для забезпечення безпеки руху як пішоходів, так і водіїв.

Наразі розмітку вже оновлено на основних ділянках вулиць міста. Цього тижня ведуться роботи з фарбування пішохідних переходів на вулицях Європейська, Колосова та Лихачова.

За словами начальника транспортного відділу Дениса Колосова, ці роботи спрямовані на покращення безпеки на дорогах та забезпечення комфортних умов як для водіїв, так і для пішоходів.

«Дотримання правил дорожнього руху є ключовим для забезпечення безпеки на дорогах. Прошу водіїв бути уважними та поважати пішоходів та об’єкти благоустрою», — зазначив Денис Колосов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

55

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію