• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Свято тих, хто робить добрі справи: у Покровську відзначили волонтерів ПМО Товариства Червоного Хреста України

eye

67

18.04.2024 15:11

Новини громад

img

Товариство Червоного Хреста України відзначає сто шосту річницю своєї діяльності  та вісімдесят шосту річницю зі створення організації у нашому місті. Понад сторіччя в нашій країні Товариство допомагає тим, хто цього потребує найбільше.

Покровська міськрайонна організація була створена 86 років тому і вже понад 14 років її очолює Людмила Полтавченко.

Починаючи з вторгнення окупантів в Україну від організації Червоного Хреста, Правління якої проявило надзвичайно активну соціальну позицію, понад 65 тисяч осіб біженців та місцевих жителів отримали допомога на загальну суму понад 48 мільйонів гривень. Комунальні підприємства міста отримували апарати ШВЛ для новонароджених, спальні комплекти для оснащення укриттів, перетворювачі з подачі води для населення, обладнання для банку одягу, будівельні матеріали для ліквідації наслідків обстрілів. 

«Сьогодні в залі знаходяться люди з великим серцем, які не байдужі до чужої біди. З 3 жовтня 2023 року наша організація допомагає не тільки мешканцям Покровської громади, а й ще трьох громад. Я щиро дякую їх керівництву за співпрацю та активну участь у роботі організації. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Вам усім велика подяка від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю", – звернулась голова Покровської міськрайонної організації товариства червоного хреста України Людмила Полтавченко.

Про важливість діяльності покровської організації та допомогу мешканцям, зокрема з моменту повномасштабного вторгнення, зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк:

«Червоний хрест став першим у світі волонтерським рухом з милосердя. Серед багатьох добрих справ Вашого Товариства та наданої допомоги для нашої громади, головним є устаткування для очисних споруд вартістю близько 15 млн гривень, завдяки якому наша та Мирноградська ТГ отримують воду. Дякуємо за працю, яку ви робите для нашої та інших громад.  Слава Україні! Разом до Перемоги». 

З нагоди 86-ї річниці створення міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України від Покровської МВА Сергій Добряк вручив колективу організації подяку. Також почесні відзнаки отримали місцеві волонтери. 

Слова подяки за співпрацю та допомогу мешканцям в подоланні життєвих труднощів лунали від заступниці голови Удачненської селищної військової адміністрації Вікторії Чернікової, заступниці сільського голови Шахівської громади Валентини Середи та голови Покровської міської організації осіб з інвалідністю Тетяни Четверик.

«Вітаю Червоний Хрест з днем народження та хочу вручити вітальний лист Людмилі Сергіївні за те, що вона завжди піклується про людей з інвалідністю. Ми працюємо дуже давно і я вам вдячна за ту підтримку, яку ви надаєте. Дякую за турботу всьому колективу!" – подякувала голова товариства людей з інвалідністю Тетяна Четверик.

За активну участь та співпрацю у роботі з Покровською  міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста почесні грамоти отримали начальник Покровської МВА Сергій Добряк, заступниця очільника громади Наталія Іваньо, а також представники структурних підрозділів Покровської адміністрації. 

Під час урочистого заходу лунали привітання й на честь Валентини Терехової, яка стояла у витоків становлення організації. 

Сьогодні чимало активістів та волонтерів докладають зусиль, щоб підтримати внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю та всіх, хто потребує допомоги. 

Ви робите добрі справи, а добро завжди повертається!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

71

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

16

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

60

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію