• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ворог продовжує нищити бізнес: Покровськ зазнав ворожого обстрілу

eye

116

18.04.2024 11:05

Громада 1

img

Сьогодні о пів на третю ночі стався обстріл Покровська. Цього разу в зоні ураження - промислові об’єкти міста. Вибуховою хвилею пошкоджені й житлові будинки покровчан.

Ворог не припиняє терор мирних міст Донеччини – нещадно б`є по житлових будинках, де мешкають пенсіонери, діти – звичайні люди; обстрілює об’єкти критичної інфраструктури - школи, лікарні та нищить місцевий бізнес, який надає робочі місця населенню та наповнює місцевий бюджет.

Сьогодні ціллю ворога стали промислові об’єкти. Також руйнувань зазнала будівля одного із закладів освіти й місцевого телеканалу. На щастя, постраждалих та загиблих немає.

Станом на 10.00 до контактного центру вже надійшло 35 заяв щодо ліквідації наслідків обстрілу. Пошкоджено 11 багатоквартирних та 22 приватних будинків.

На місці надзвичайної події працюють екстрені та комунальні служби міста, які оцінюють масштаби руйнувань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

33

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

96

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

27

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію