• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

eye

53

17.04.2024 20:00

Громада 1

img

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

 
Під час обстеження, проведеного спільно з фахівцями технагляду, представниками виконавця робіт та Покровської МВА, були визначені ділянки та обсяги робіт. Так, ремонт проводиться на ділянках, де утворилися ями та інші пошкодження через неякісний ремонт минулого року.

Зокрема, підрядник ТОВ «Агропромбуд», згідно з укладеними торік договорами, активно переробляє ті ділянки, які не витримали зимових умов.
 

Сьогодні в місті на вулиці Володимирівській почали укладати асфальт на підготовлених ділянках, після комплексного комісійного обстеження.


«Дороги в нинішніх реаліях, коли фронт не так далеко від нас, ми будемо підтримувати в проїзному стані. А всі інші капітальні роботи будуть тільки після війни. Зокрема, днями виконувалися роботи з фрезерування по проблемним гарантійним ділянкам і сьогодні відбувається укладання асфальту, робота триває. Найближчим часом в системі державних закупівель Prozoro буде виставлена тендерна документація для проведення торгів на виконання ремонту доріг, по яким ми зараз маємо найбільше навантаження, та було прийнято рішення о необхідності ремонту», – розповів заступник очільника громади Олексій Стебель.


Крім того, за ініціативою обласної військової адміністрації, розпочатий минулого року пул ремонтних робіт на дорогах буде продовжено цього року. На поточний ремонт виділено кошти з місцевого бюджету та Донецької обласної військової адміністрації.


«Ми плануємо розпочати тендерні процедури з визначення підрядної організації після 23 квітня. Роботи заплановано розпочати у травні й продовжуватимуться протягом 2-3 місяців», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

24

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

83

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

20

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію