• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Стан справ в громаді керівники військової адміністрації розглянули під час апаратної наради

eye

209

17.04.2024 15:53

Новини громад

img

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась нарада, в ході якої було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, медицини, освіти та спорту.

Комунальні служби міста вже розпочали підготовку до осінньо-зимового періоду. Проводять ревізію накопичувальних ємностей  та свердловин, які встановлені на котельнях Покровська та Родинського. 

Важливим напрямком роботи є стале водозабезпечення мешканців громади. За словами Олексія Стебеля, наразі проводяться перемовини з міжнародними партнерами щодо облаштування додаткових джерел водопостачання в кожному з населених пунктів Покровської ТГ. 
Продовжується евакуація мирного населення. Із залізничного вокзалу Покровська курсує евакуаційний потяг, яким за останній місяць було евакуйовано 141 особу. 

Мешканці, які досі лишаються в громаді, отримують всі види послуг. В штатному режимі працюють медичні та освітні заклади. Учні отримують знання в дистанційному форматі та мають нагоду відвідувати консультаційні пункти, які облаштовані на базі укриттів закладів освіти. Як зауважила Маргарита Ідрісова, незабаром буде відкрито ще один такий пункт, який працюватиме в місті Родинське. 

Місцеві спортсмени, активна молодь міста тренуються, демонструють гідні результати на змаганнях та займаються волонтерською діяльністю – допомагають розвантажувати та видавати гуманітарну допомогу, а також проводять екоакції з прибирання парків та місць відпочинку покровчан.

Гуманітарний штаб Покровської МВА продовжує співпрацю з міжнародними організаціями та всеукраїнськими благодійними фондами, які доставляють до громади гуманітарний вантаж: продуктові набори та засоби особистої гігієни. 

Особлива увага – соціально-незахищеним верствам населення, ВПО та постраждалим внаслідок обстрілів. 

За словами Наталії Іваньо, розглядається можливість надання фінансової допомоги окремим категоріям мешканців від ГО "Відповідальні громадяни" у партнерстві з World Vision за проєктом "Надання міжсекторальної гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні".

Цим питанням займається Управління соціального захисту населення, фахівці якого і формують списки отримувачів такої допомоги. 
Учасники наради ретельно розглянули всі сфери життєдіяльності громади та визначили план дій на найближчий час.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

19

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

21

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

15

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію