• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА привітали місцевих вогнеборців з професійним святом

eye

104

17.04.2024 11:30

Громада 1

img

17 квітня в Україні відзначається День пожежної охорони. День тих, хто першими кидається у полум'я заради порятунку інших. З нагоди професійного свята до представників 9 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області завітали начальник Покровської МВА Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

«День відзначення професійного свята вогнеборців – це передусім вшанування щоденних подвигів сміливих і відданих своїй справі людей, які у будь-який момент готові прийти на допомогу. Покровчани високо цінують вашу мужність, самовідданість, постійну готовність до найсуворіших випробувань задля врятування життя та охорони здоров’я мешканців нашої громади. Дякуємо вам за нелегку та небезпечну роботу, яку ви сумлінно виконуєте», – звернувся до покровських вогнеборців Сергій Добряк.

За високий професіоналізм під час надзвичайних ситуацій, проявлену громадянську активність та свідомість, спрямовані на об’єднання громадян України у прагненні суверенності й розвитку держави та з нагоди відзначення Дня пожежної охорони представників 9 рятувального загону ГУ ДСНС, які базуються в Покровську, відзначили знаками народної пошани «Хрест громадянських заслуг», почесними грамотами й подяками.

«Не дарма існує слоган «Запобігти. Врятувати. Допомогти», який розміщений на ваших шевронах. Це не прості слова. За ними стоїть багато справ, які ви виконуєте щодня. Під час служби в військовій частині ДСНС я на собі відчув, яка це важка щоденна праця. Повертайтесь завжди живими. Здоров’я вам та вашим родинам. Зі святом!», – привітав присутніх Микола Шабельник.

Своєю чергою, начальник 9 ДПРЗ ГУ ДСНС Володимир Журбенко подякував керівникам Покровської громади за всебічну підтримку та допомогу в вирішенні нагальних питань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

27

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

88

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

22

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію