• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

КОНСАЛТИНГОВИЙ ЦЕНТР

eye

412

22.10.2018 21:18

Центр зайнятості

img

25 квітня 2018 року у Покровському міському центрі зайнятості відбулась десята зустріч Центру розвитку підприємницької діяльності.

Учасниками заходу стали: представники Покровського міського центру зайнятості, представники Донецького міського центру зайнятості, заступник керівника Держспоживслужби Покровського району, спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі Покровської районної адміністрації, представники ГО «Український донецький куркуль», а також вже діючі підприємці та безробітна, які мають наміри займатись підприємницькою діяльністю.

На початку заходу заступник директора Покровського міського центру зайнятості Наталія Воробйова розповіла, що в рамках співробітництва з Донецькою торгово-промисловою палатою та задля підтримки розвитку підприємництва, заплановано цикл безкоштовних семінарів з бізнес-планування для підприємців–початківців та учасників програми «Український донецький куркуль», які стартують з 26 червня 2018 року, та відбудуться у 6 містах Донецької області – Краматорськ, Дружківка, Костянтинівна, Мирно град, Покровськ, Бахмут. Для підвищення спроможності бізнесу Донецької області до обізнаних проектних дій зі стратегічного розвитку, бізнес-планування та вдосконалення навичок менеджменту, Донецька торгово-промислова палата починає постійно діючий проект Business Project Workshop.

Проведений бізнес-тренінг майбутніх «Куркулів» з акцентом на відображення у бізнес-плахах питань ветеринарно-санітарних норм утримання птиці в особистих селянських господарствах, сертифікації якості виробленої продукції та відповідальність, що наступає під час недотримання норм ДСТУ та ТУ.

На останок, присутні були проінформовані про консультаційну лінію «4Round», яка стартує з 26 квітня 2018 року для малого та середнього бізнесу, це відкриті 4 вікна консультантів з бізнес планування та менеджменту, котрі будуть доступні в он-лайн режимі (e-mail, мобільний зв'язок, Skipe, Viber) протягом 1 години кожний четверг протягом місяця. Запит на консультацію подається через Google Form за адресою: http://bit.ly/2HHLCKS .

 

DSC 1352

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

56

Новини громад

09 травня 2024 09:20

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

79

Новини громад

07 травня 2024 15:25

До уваги роботодавців! Нагадуємо про можливість отримання компенсації єдиного внеску за працевлаштування на нові робочі місця

Порядок надання компенсацій затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 №338.

eye

1453

Новини громад

01 травня 2024 13:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію