• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровські ТГ розпочався сезон весняного покосу трави

eye

71

16.04.2024 12:25

Громада 1

img

У теплу пору року одним з основних завдань для місцевих комунальних служб є своєчасне прибирання вулиць та покіс трави у Покровській громаді.

Цієї весни потеплішало рано, тож комунальники розпочали ці роботи заздалегідь, щоб забезпечити належний порядок у місті. Від учора стартував покіс порослої трави. До ладу приводять узбіччя доріг та місця загального користування. Зараз такі завдання виконує КП «Багатогалузеве комунальне підприємство», яке займається утриманням чистоти та порядку на території громади.

Станом на сьогодні 10 фахівців дільниці «Чисте місто» працюють у Покровську, 4 працівники – в місті Родинському та 3 – у районі селища Динасового заводу.

Комунальники трудяться з самого ранку. Косять рослинність вздовж доріг, а також на розподільчих смугах проїжджої частини. Фахівці зауважують, що трава росте швидко. Головне – встигнути скосити її до того, як вона заколоситься.

Найбільшою проблемою при покосі косарі називають сміття, зокрема пляшки, на які натрапляють мотокоси. Це може призвести до пошкодження інструмента і травмування працівників і перехожих.

«Зараз комунальники визначають пріоритетні ділянки для прибирання та активно беруться за роботу. Сьогодні працюють у Покровську біля пам'ятника над братською могилою радянських воїнів часів Другої світової війни, більш відомому як «Дівчинка», після цієї ділянки їхня бригада продовжить працювати в інших місцях. Зокрема у парках та скверах, закріплених за підприємством. Косарі починають роботу з 7 ранку, тож просимо містян із розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов’язаних з цим », – розповів керівник дільниці «Чисте місто» Роман Машир.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

37

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

57

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

82

Громада 1

02 травня 2024 10:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію