• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «Комунальники попри випробування роблять все можливе, аби мешканці отримували якісні послуги»

eye

107

16.04.2024 10:29

Новини громад

img

Під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля та за участі керівників комунальних підприємств міста відбулась робоча нарада, під час якої були визначені напрямки першочергової роботи та консолідації зусиль задля добробуту мешканців громади. 

Основний акцент наради було зосереджено на ліквідації наслідків ворожих обстрілів. Як зауважив начальник житлово-комунального відділу Данил Проскуренко, проводиться обстеження та складання актів пошкоджених/зруйнованих будинків. Вже складено 45 актів візуального обстеження. 

Завершено роботи з ремонту покрівлі за адресою: вул. Данила Шумука (Поштова),34 (28.02.2024; 06.03.2024). Фахівці замінили 500 м2 шиферу. 

Наразі комунальники розпочали ремонт покрівлі пошкодженого внаслідок обстрілу 5 квітня житлового будинку, що розташований по вул. Степана Бовкуна, 14. Після його відновлення бригада фахівців працюватиме над заміною шиферу в будинках № 10 та 12. 

Зусиллями працівників КП «Господар» був виконаний ремонт покрівлі за адресою: вул. Степана Таманова, 10. З таким проханням жителька цього житлового будинку звернулась до начальника Покровської МВА Сергія Добряка на особистому прийомі. І вже за короткий термін цю роботу було виконано. 

Чимало заяв надходить до контактного центру з приводу стану каналізаційної системи в багатоповерхівках міста. Над цим питанням працюють представники КП «Господар» спільно із КП «Покровськводоканал». 

За словами керівника комунального підприємства Руслана Лінніка, минулого тижня аварійні бригади працювали над усуненням поривів, прочищенням каналізаційних колодязів та заміною внутрішніх мереж. 

«Для сталої роботи «Покровськводоканалу» та надання якісніших послуг населенню від чеської гуманітарної організації «Людина в біді» днями підприємство отримало три фури гуманітарної допомоги у вигляді комплектувальних компонентів. Дуже дякуємо нашим партнерам за цю вагому підтримку», - додав Руслан Ліннік. 

Особливу увагу під час наради було акцентовано на вирішенні «питного питання». 

Як зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, Карлівське водосховище вже вичерпано, тож робота з пошуку альтернативних джерел водопостачання та облаштування свердловин не зупиняється. 

КП «БКП» слідкують за чистотою в громаді: планово вивозять сміття, обрізають дерева, дбають про узбіччя доріг та місця загального користування. Разом із КП «Ритуальна служба» приводять до ладу місцеві кладовища: завозять пісок та прибирають сміття. 

Працівники КП «Покровськ Авто» працюють над оновленням пішохідної розмітки – докладають зусилля, аби місто виглядало охайно, а дорожній рух був безпечний. 

«Поки тривають бойові дії на фронті і наші відважні захисники боронять Україну від ворога, комунальники попри випробування роблять все можливе, аби мешканці отримували якісні послуги, а громада була чистою та охайною. Не зважаючи на постійні обстріли та непросту ситуацію, всі служби громади працюють», – додав Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію