• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

АКЦІЯ «ВИПУСКНИК» У ПОКРОВСЬКОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕДЖІ

eye

340

22.10.2018 21:18

Центр зайнятості

img

23 квітня 2018 року у Комунальному закладі «Покровський педагогічний коледж», фахівцями Покровського міського центру зайнятості була проведена акція «Випускник», яку прослухали 30 студентів 4го курсу.

Мета заходу – інформування представників закладів освіти та студентів стосовно створення «Кадрового резерву» та його можливостей, підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці, упередження безробіття державною службою зайнятості.

«Одним із основних елементів реалізації проекту «Кадровий резерв» є створення бази самопрезентацій молоді у вигляді відео резюме для випускників навчальних закладів», - розпочала провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Анна Неділько.

 

DSC 1336  

Спеціалістами Покровського МЦЗ було надано інформацію про переваги відео-резюме, як зробити його якісним, креативним та цікавим. Учням Покровського педагогічного коледжу було надано інформацію про послуги, які надаються службою зайнятості.

В ході заходу присутні переглянули презентаційні матеріали щодо переваг відеорезюме, його складання та приклади відео роликів. В кінці заходу Анна Неділько запросила випускників відвідати Покровський міський центр зайнятості та запропонувала допомогу для створення відеорезюме.

DSC 1342

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію