• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Покровської ТГ отримали гуманітарну допомогу через платформу «СпівДія»

eye

59

15.04.2024 15:45

Громада 1

img

Олія, крупи, макаронні вироби, консерви, тушонка та смаколики. Продуктові пакунки вагою понад 10 кілограмів отримують нині ті, хто замовили їх на порталі СпівДія. Традиційно ланкою, що поєднує мешканців Покровської громади та благодійників СпівДІї є фахівці сектору у справах сім’ї та молоді Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міськради.

З початку повномасштабного вторгнення у країні працює СпівДія — благодійний фонд, що координує зусилля волонтерів, бізнесу, міжнародних фондів і держави, спрямовані на допомогу українцям. У нашій громаді координує роботу цього проєкту сектор у справах сім’ї та молоді.

«СпівДія хаб продовжує роботу у Покровській громаді. Ми отримуємо пакунки для людей, які залишили заявку на сайті СпівДії, телефонуємо та запрошуємо отримати замовлення. Так, це кропітка робота – додаткове навантаження до основних наших обов’язків. Але нам приємно, що можемо долучитися до волонтерства та порадувати мешканців», - говорить заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Цього разу до управління надійшла майже тонна гуманітарного вантажу від СпівДії. До розвантаження допомоги були залучені тренери та спортсмени, а фахівці сектору у справах сім’ї та молоді протягом кількох днів фахівці будуть займатися видачею, щоб кожне замовлення знайшло свого адресата.

«Я вдячний усім нашим співробітникам, хто долучається до волонтерства і допомагає громаді та її мешканцям. Сектор у справах сім’ї та молоді попри завантаженість основною роботою, гідно справляються і з координацією СпівДії», - говорить начальник управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

З початку великої війни через СпівДія хаб було видано близько 8 тисяч пакунків. Робота триває.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

23

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

68

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному

eye

35

Громада 1

01 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію