• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Першотравневий СО зазнав ворожого обстрілу: постраждалим надають всебічну допомогу

eye

71

15.04.2024 14:35

Громада 1

img

Покровськ розташований усього в 30 км від лінії фронту. Через таку близькість наша громада регулярно стає об’єктом ворожих обстрілів. За 780 днів війни територія Покровської ТГ була обстріляна 65 рази, останній з яких – вчора, 14 квітня.

Унаслідок обстрілу, який вчинили російські війська у селі Котлине, Першотравневого старостинського округу пошкоджено 15 приватних будинків. Ракета "Грім-Е1" завдала матеріальних збитків населенню. Відучора на місці надзвичайної події працюють представники екстрених служб, соціальних установ та гуманітарних місій.  

Негайно після інциденту до старостинського округу виїхали працівники Управління соціального захисту населення. Вони відвідали підопічних територіального центру, які опинились в епіцентрі вибуху, та забезпечили їх продуктовими наборами.

Крім цього, працівники господарської групи допомагають бригадам комунальних служб Покровська у прибиранні території від сміття, яке залишилося після обстрілу.

Представники благодійного фону «Янголи Спасіння» також відгукнувся на прохання про допомогу та привезли постраждалим будівельні матеріали для відновлення їхніх осель. Власники пошкоджених домогосподарств отримали тарпаулін, листи OSB, цвяхи, дошки, рейки, саморізи, монтажну піну та плівку.

«Ніщо так не об`єднує, як спільне лихо. І це вкотре доводить, що українці – згуртовані та непереможні. Велика дяка працівникам соціальних та комунальних установ міста, які підтримують мешканців громади. Окремі слова подяки – благодійному фонду «Янголи спасіння» за надані будівельні матеріали. Ворог продовжує терор мирного населення, тож ми вкотре закликаємо місцевих мешканців, особливо, вразливих категорій, евакуюватись та зберегти своє життя», - зауважила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

66

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному

eye

33

Громада 1

01 травня 2024 13:30

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

29

Громада 1

01 травня 2024 09:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію