• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відкриті горизонти: серед учнів середньої ланки відбувся науково-дослідницький конкурс

eye

69

12.04.2024 14:51

Новини громад

img

З метою підтримки обдарованих дітей й учнівської молоді, їх духовного, творчого розвитку, створення умов для формування інтелектуального потенціалу, серед школярів середньої ланки навчальних закладів Покровської громади започатковано конкурс «Відкриті горизонти». 

За словами заступниці начальника відділу освіти Наталії Шабатюк, конкурс засновано восени минулого року і його основною метою є виявлення юних науковців, які вже сьогодні стають на шлях наукових досліджень. «Відкриті горизонти» має стати майданчиком для розквіту нових ідей, високих досягнень, справжніх відкриттів та наукових проєктів.

Сьогодні в онлайн-режимі участь у конкурсі взяли 28 учнів 5-8 класів з 8 закладів освіти громади. 

Конкурсанти демонстрували свої знання в декількох секціях, серед яких: Інтегровані та суспільні дисципліни, інформатика, технічні та філологічні науки, математика, мистецтвознавство. 

«Це інтелектуальне змагання справді відкриває нам нових юних науковців, дає їм можливість творити, розв'язувати проблеми, критично мислити, аналізувати і зробити великий внесок в зцілення нашої рідної України та її подальший розвиток», — зазначила директорка центру професійного розвитку педагогічних працівників Ольга Лойко.

У підготовці наукових досліджень учасникам допомагали досвідчені педагоги - наукові керівники, які підійшли дуже ретельно до визначення наукової проблеми та її вирішення. Від греко-перських війн і прикладу сьогоднішньої війни до орнаменту і геометрії української вишиванки.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

54

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

12

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

51

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію